Underbar kväll hos Maria och Jan

Igår var jag bjuden på middag hos Maria och Jan. Det var en otroligt trevlig kväll, och vilken mat det var. Jan är en otroligt duktig kock. Vi fick en fantastisk oxfilé fylld med lufttorkad skinka, parmesanost och pesto, och detta serverades tillsammans med en helt sanslöst god rödvinssås, en säkerligen hemgjord bearnaise och potatisgratäng. Jag kräver att få recepten ;-)

Sedan spelade vi Sybarit, ett spel om livets goda vilket i det här fallet är mat, dryck och vett&etikett. Jag konstaterar bara att jag måste stå på mig bättre gentemot mina lagkamrater. Vi förlorade många viktiga poäng på att jag inte vidhöll mina svar... Jag säger bara Sauce Diablo!

Efter detta körde vi SingStar. Därmed kan en kväll bara bli FULLÄNDAD! Även om Anette W klådde mig konstant, vilket måste berott på min kraftiga förkylning och hunden Frodo. Luktar det bortförklaring? Inte alls...

Så tack Jan och Maria för en helt perfekt kväll, men utan Emelie, Anton, Daniella och Anette hade den ju självklart inte blivit lika kul!

Kommentarer:
Postat av: Maria

Hahaaaa...ja det luktar massor av bortförklaringar till att Anette slog dig! Men sen är du ju en hejare på frågesporter (känd från TV vetja blink).....trist att din lagmedlemmar var så usla. Nåja, recepetet vet vi inte om vi lämnar ut, men väl en ny middag i framtiden måste vi ju ordna!

2009-01-05 @ 11:40:54
Postat av: stefan

Kul att du börjat om att blogga igen

Ler

2009-01-07 @ 18:19:22

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits