KFU-NÄMNDSMÖTE

Idag har jag varit med på en del av KFU-nämndens möte och haft lite information om praktiska detaljer i nämndsarbetet och olika aspekter på poltikerrollen. Det var en mycket positiv stämning på mötet och jag tror att KFU-nämnden kommer att fungera mycket bra!

Kommentarer:
Postat av: Micke Pettersson

Skulle vara roligt att följa KFU:nämndens väg framöver. Efter mycket nära relationer med den förra så insåg jag varför jag inte bör syssla med politik inifrån något parti och ändå har jag förståelse för många av de beslut som fattades. (Även om flera av de barn- och ungdomsvänliga inte fann vägen till beslut i fullmäktige eller manglades bort i KS eller de stora partiernas medlemsmöten). Numera spelar jag på en annan arena (KFO:s) men likheten mellan ekonomisk förening och politisk nämnd är slående. Med andra ord: då du slutat med politik och är villig att ge dig in i den privata marknaden så slå en signal ;-)

2007-01-18 @ 17:29:36
Postat av: Emi

Vilken positiv överraskning jag fick när vi var "hemma" i veckan - jag hann se julbelysningen inne i samhället innan den togs ner. Jättevackert tillsammans med snön och mörkret, precis vad som behövdes, tycker jag.
Hoppas du mår bättre nu!
/E-M.


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits