KORT INTERVJU MED LINDA BENGTZING

MELODIFESTIVALKLUBBENS TRE REPORTRAR STEFAN, INGER OCH PIA TRÄFFADE LINDA BENGTZING PÅ FESTEN PÅ UNDICI OCH FICK FÖLJANDE TILL LIVS:

"I did it for you"

© Stefan Lindberg

Vi är glada och lite stolta över att kunna avslöja vad Linda Bengtzings "Jag ljuger så bra" kommer att heta i Athen vid en eventuell vinst i Globen på Lördag. Låten skickades in till MF med både svensk och engelsk text,"I did it for you".
Linda vill helst sjunga den på svenska och skulle även kunna tänka sig att göra så även i Athen, men ifall låten vinner i Athen så är det bra att även ha en engelsk text tycker Linda.
Skulle hon vinna i Globen så kommer hon satsa till 100% med att promota sin låt runt om i Europa, hon är full med energi säger hon och har inga barn som kan hindra henne från en full satsning.

Linda hade även sjungit in ytterligare ett bidrag till årets MF, men låten "Han är min" kom inte med, men finns däremot med på Lindas cd som nyligen släppts.
När vi frågade ifall det finns någon låt bland årets låtar som hon gärna skulle ha sjungit förutom hennes egen, så tvekar hon inte en sekund,"Jag tar det jag vill ha", Sandra Dahlbergs låt säger hon. Den skulle passa henne utmärkt och vi kan nog bara hålla med.

Vi var naturligtvis tvungna att fråga om ev klädförändringar och klädbyten på Lördag. Linda ler lite finurligt och säger med glimten i ögat "någon ändring kommer det nog bli".

Av Linda får vi veta att det är obligatoriskt för artisterna att medverka på alla "fester" som annordnas i samband med MF turnén. Linda tycker att det kan kännas lite jobbigt, hon hade hellre stannat hemma och laddat och sovit ut istället för att mingla på gårdagens fest på Undici.

Lindas drömkompositör och drömsammarbetspartner är Joey Tempest från Europe och menar att Europes musik egenligen är "schlager med elgitarr" och det skulle vara helt underbart att få sjunga en låt av Joey Tempest i nästa års melodifestival, men hon vet inte ifall hon skulle klara av att sjunga en duett med honom eftersom hon förmodligen bara skulle stå bredvid honom med stora ögon och gapa.

Avslutningsvis berättar Linda att hon delar loge med Carola, men lite avskildhet får artisterna eftersom logen delas av med hjälp av en tunn pappersvägg.




Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits