Träffade femåringarnas fröken

Stötte ihop med femåringarna fröken i eftermiddags. Hon berättade lite om hur barnen hade upplevt besökt på Tingsbacka. De hade tydligen varit imponerade att ha fått se min "bestämmarstol". Ska börja kalla kontorstolen för det hädanefter:-) Och de var också impade av att ha fått se klubban jag använder när jag bestämmer:-)


Det är otroligt härligt att höra hur konkreta barn är. Sedan fälldes det ju en hel del underbara kommentarer av barnen när de var på besök. De fick bl.a syn på en godiskartong i form av en stor smällare som stod på en hylla i korridoren. Naturligtvis frågade de om vad det var och jag förklarade hur det var och att vi ätit upp godiset vid jul. När vi sedan gick vidare hörde jag en lite kille säga: "Man sparar faktiskt godis till barnen!". Det är också roligt att se vad som fångar deras uppmärksamhet. När de var inen på mitt kontor så var det de svarta stenarna i ett blomsterarrangemang som var mest intressant. och i entren till Tingsbacka fångades uppmärksamheten av det blanka glänsande stengolvet.


Blev också otroligt utkonkurrerad idag vad gäller uppmärksamhet. En polis i uniform slår det mesta och en arbetsförmedlingschef som bjuder på godis smäller högre än ett kommunalråd.Bara så ni vet! Även vaktmästaren står högt i kurs. Fick visa upp hans rum. Tyvärr var han inte där så de fick träffa honom. Grämer mig lite att jag inte kom ihåg att visa den racingbil som JTCC-projektet tävlade med i somras. Det hade säker impat på dem.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits