INTE TRODDE JAG DETTA SKULLE UPPMÄRKSAMMAS SÅ

Det var en stor överraskning för mig när Ekot ringde efter att ha läst mitt blogginlägg om Anna Sjödin. Blev dessutom lite tagen på sängen eftersom jag låg på soffan med feber och sov till Rampfeber. Inte trodde jag att det fanns ett allmänintresse med vad jag tyckte i den här frågan.


Hur som helst så står jag fortfarande för vad jag tycker. Har fått mycket positiv respons från mycket skilda håll, såväl inom som utom partiet. Jag akn tänka mig att det är många som tycker det var fel att uttala sig, men i och med att jag skrivit på bloggen så var bollen i rullning.


För mig handlar detta ytterst om allmänhetens möjligheter att lita på politiker. Det handlar om att agera i enlighet med de värderingar man står för, och dessutom agera på ett sätt som är föredömligt. Det får inte finnas minsta misstanke om dubbelmoral och andra mätstickor för politiker. Detta är grunden för mitt ställningstagande.

Skulle Anna Sjödin dessutom ha fällt kommentarer som "Bögdjävel" som skällsord, vilket är en uppgift i
Dagens Nyheters artikel från igår, så blir jag djupt besviken och bedrövad. Jag har alltid upplevt att Anna stått på vår, de homosexuellas, sida i kampen för våra rättigheter. Därför hoppas jag innerligt att denna uppgift visar sig vara felaktig.



Kommentarer:
Postat av: Hanna

Tycker hon ska tänka på vad hon säger innan hon öppnar käften. Som man vill bemött ska man bemöta andra likasinnat - vare sig kön, sexualitet, hudfärg eller religion.

Jag kan bli arg och besviken mot vissa men jag beter mig inte illa mot dessa personer, säger inget som ska såra denna person. Andra borde lära sig detta oxå, att visa respekt mot medmänniskan och vara ett föredömme mot andra som är yngre men till alla andra såklart.

Så stå på dig Bubbe. Vet att du kan komma med många kloka ord och som behövs för att 'röras om i grytan' med.

Kramis

Postat av: Kajsa

Tycker åxå att fröken Sjödin ska tänka först innan hon öppnar truten! Med tanke på hennes position så anser jag att hon bör avgå med omedelbar verkan för sagt är sagt! Men jag tror ínte att nån påverkas av hennes dumma kommentarer! Rör om i grytan du Bubbe! Håller med ovanstående kommentar om att du har mycket klokt att säga och göra!!!

2006-04-08 @ 19:29:57
URL: http://kajsa.webblogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits