Tack för kommentarerna

Hej

Ville bara tacka för kommentarerna. Det är alltid kul att få feed-back.

Hoppas ni, Johan och Illona, har det bra i Israel. Den här tiden på året så skulle jag verkligen vilja endera vara i södra Sverige och få möta våren där, eller åka utomlands nånstans. Den smutsiga smältande snön och "varken eller-årstiden" i maj tillhör inte mina favoriter, inte heller det snömögel som tinar fram. Är liksom lite lätt allergisk mot det.

Du Johan ville gärna läsa om hur det är att vara kommunalråd och det inte är som vanligt. Får fundera litet över det och återkomma. Rent spontant så kändes det som om jag mest frågade mig själv när det är som vanligt. Man vet ju aldrig dag från dag vad som dyker upp.

Har varit på middagen för deltagarna på årets besökshelg för BST-prpgrammet i helgen. Det är färre sökande som kommit upp i år och det oroar mig ordentligt. Det är tydligen också färre sökande till programmet och det är riktigt oroande ur flera aspekter. För det första kommer antagningspoängen att sjunka och det kommer att ställa ännu större krav på skolans stödinsatser till eleverna, för det andra kanske marknadsföringen misslyckats eller så kan tredje förklaringen, nämligen att programmet fått dåligt rykte, vara riktig och då har vi ett hästjobb framför oss. det kan också vara så att man blivit tydligare i marknadsföringen så att det framgått hur teoretiskt programmet är, och då har vi i alla fall minskat en källa till besvikelse hos eleverna. Jag kommer att följa den här frågan med stort intresse framöver.

Det blev ingen bilstädning idag. Det gråkalla och trista vädret avskräckte mig. Detta är ett stressmoment inför morgondagen. Vet inte riktigt hur jag ska hinna allt. Ska hinna vara kyrkvärd (Jo, varningsklockan hade rätt), städa bilen, börja packa inför Brysselresan, plantera dahliorna och gladioluserna jag fick av Mattias och Anne-Marie i födelsedagspresent (om de ska ha en chans hinna blomma i sommar) och sedan ska jag hinna färga håret på Anne-Marie.

Måste också hinna skriva talet till valborgsmässoafton. Kommer ju hem från Bryssel samma eftermiddag. Landar i Luleå 15.30 och talet ska hållas 19.30 här i Arjeplog så då har jag absolut ingen tid att fila på det. Ska också hinna fundera över vad vi ska käka på Valborgsmässoafton. En kompis från Stockholm kommer på besök. Plockar upp honom i Luleå när jag kommer hem. Han har kommit till Luleå med tåg på förmiddagen. Måste komma ihåg att låna en extramadrass, kudde och täcke också. Allt måste ju fixas innan jag åker till Bryssel.

Borde nog gå och lägga mig nu, i stället för att sitta här. Men det här är trevligare. Jag är ju kvälls/natt-människa. Men i flera veckors tid har jag faktiskt däckat vid halv elva. Olikt mig, kanske man börjar bli gammal...

Gonatt

Bubbe


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits