En vanlig lördagsmorgon

Vaknade tidigt i morse trots att jag bestämt mig för att sova länge. Lyckades i alla fall somna om och sova till kvart över åtta. Låg och läste ett tag. Håller på att läsa Viveca Lärns böcker om Saltön. Föll totalt för TV-serien. Den var så härligt jordnära på nåt sätt.

Blev ordentligt irriterad på mig själv när jag vid halv tolv (när jag skulle lägga mig) upptäckte att jag haft mobilen avstängd hela dagen och kvällen och därför missat en middagsinbjudning. Mycket surt eftersom jag hade en dötråkig fredagskväll framför TV:n med program som jag egentligen inte ville se.

I helgen måste jag städa bilen (vilket jag hatar) eftersom jag ska lämna bilen till bilfirman på tisdag. Sedan får jag väl vara utan bil ett tag eftersom den nya bilen befinner sig på båt nånstans på väg fråm Japan. Längtar verkligen efter en bil som man kan lita på till hundra procent, även om den här bilen krånglat oerhört lite.

Igår hade vi näringslivsnämndsmöte. Inte särskilt många intressanta och världsomdanande ärenden så det tog knappa två timmar. Det var mest ärenden om medfinansiering i utvecklingsprojekt kopplade till biltestnäringen. Sedan hade vi en diskussion om taxorna för tillfälliga serveringstillstånd utifrån ett näringslivsperspektiv men beslutade oss för att inte ta några initiativ i fråga om en sänkning eftersom en majoritet tyckte de låg bra som de nu gör. Informerade dessutom om turerna i Kraja-frågan, så att ledamöterna skulle vara uppdaterade.

Har förresten inte fått så många reaktioner om artiklarna om Kraja som var inne i lokaltidningarna igår, förutom en partikamrat som ringde på morgonen och var upprörd eftersom hon tyckte att jag ljög om att jag inte var medveten om att Ks skulle besluta om köpet av inkråmet, eftersom jag kallat till ett extra Kommunstyrelsemöte just i det ärendet till den 29:e december ifjol. Det jag sa till journalisten var just det och att jag sen det mötet blev inställt fick en blackout och gjorde fel, men det om det inställda mötet i december kom inte med i artikeln. Så visst var jag medveten om det först och strävade efter att göra rätt men sen blev allt så fel.

Annars var det en ganska så lugn eftermiddag. Jag förberedde en presentation kring Kraja-frågan inför måndagens kommunfullmäktigemöte.Det gjorde att jag blev kvar längre på kommunhuset än jag tänkt. Hade bestämt att jag skulel käka Thaimat med mamma, brorsorna och brorsans familj på pizzerian. De ringde irriterat och undrade var jag höll hus. Sedan visade det sig att kocken som lagar thaimaten var ledig så det fick bli vanlig pizza. Inte lika kul, eftersom jag åt pizza till lunch dagen innan.

Ikväll ska jag på middag och hålla tal till besökarna på gymnasieskolans besökshelg. Efter det hoppas jag att mina kompisar har lust att hitta på nåt kul, spela sällskapsspel eller kort.

Måste komma ihåg och kolla om jag ska vara kyrkvärd imorron. det känns som om det ringer en varningsklocka nånstans i bakhuvudet.

Ha en trevlig helg!

Vi hörs

Bubbe


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits