En söndag med strålande sol

Vilken underbar dag det har varit. Solen har strålat från en klarblå himmel och det har varit riktigt varmt och skönt ute. Det var till och med härligt att vara ute och städa bilen.

Än så länge har jag känt mig effektiv. Steg upp klockan nio och lade mig i badet och läste en halvtimme. Hummerfesten av Viveca Lärn är jag inne på nu. Gillar tonen hos henne. Sedan var det kyrkan som gällde. Temat för idag var "Att växa i tro". Predikan hölls av någon besökande EFS-predikant som inte precis föll mig i smaken. Jag hade oerhört svårt att koncentrera mig på vad han sa. Långrandig var han också. Enda gången det fanns någon känsla i det han sa var när han pratade om sin upplevelse av filmen "The passion of Christ". Då blev han till och med tårögd.

Nu sitter jag och har gjort klart bokslutet för Arjeplogs U-landsförening. Det är inte jag som är kassör, är inte ens medlem längre, men brukar hjälpa dem med bokslutet. I år gick det som en dans!!! Inte minsta problem eller fundering.

Måste komma ihåg att skriva på deklarationen och skicka iväg den. Men det är ju ingen större möda. Det är ju så när man inte har några avdrag mer än räntor att ta upp. Då är det bara att kolla att siffrorna är rätt. Skönt att se att det blir lite återbäring även denna gång.

Få se nu... Färga håret på Anne-Marie vid nio-tiden, hjälpa mamma med deklarationen, plantera lökarna, knappa in räkningarna på internetbanken... Jo men det ska hinnas ikväll. Synd bara att det var just den här söndagen det gick en Beck-film som jag inte sett. De andra har man ju sett ett flertal tillfällen.

Och imorgon börjar förhandsvisningarna inför Eurovisionsschlagern. Ska bli kul även om jag ju hört alla låtar på nätet.

Nu ska jag ta och käka innan nästa ryck av effektivitet (som jag hoppas kunna uppbåda).

Ha de!

Bubbe


Kommentarer:
Postat av: Malin

Vilken trevlig stil du har, vänlig tycker jag, här kommer jag att fortsätta läsa. Trevligt att bloggarna blir fler och fler.


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits