En dag på jobbet

Hej

Sitter på jobbet och håller på att förbereda dagens händelser. Ska medverka på en träff med diskussioner kring hur kommunen ska organisera fastighetsförvaltningen. Inte kanske det mest intressanta mötet, men oerhört viktigt ur ett ekonomiskt perspektiv.

Sedan ska jag träffa ett par studenter från Handelshögskolan i Stockholm som håller på med en magisteruppsats om kluster. De har inriktat sig på att studera biltestverksamheten. Sånt känns alltid nervöst, eftersom studenter har en tendens att ställa svåra frågor :-)

Ikväll ska jag träffa en journalist från Norrbottensradion som ska göra en intervju för en programserie med längre intervjuer. Inriktningen ska tydligen vara på vändpunkter i livet och vad som gör en stark som människa. Det låter minst sagt intressant men känns också lite nervöst eftersom det kan bli nog så personligt.

Så kan en dag se ut i mitt liv. Är nog klar vid niotiden i kväll skulle jag tro.

Imorgon är det en helt annan karaktär på dagen. Ska till Boden och hålla ett föredrag om kommunal samverkan på kommunalekonomernas träff. Får tillbringa många timmar i bilen. Det är ju i alla falla dryga 20 mil dit! Kul i alla fall att bli ombedd komma dit!

Ha en bra dag!

Bengt-Urban


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits