Underbara människor

En stor fördel med det uppdrag jag har är alla chanser man får att träffa spännande, trevliga, intressanta och fascinerande människor. Jag har mött en hel del fantastiska människor men det finns en del som sätter djupare avtryck och som hittar in i speciella vrår i hjärtat.


Den senaste tiden har jag mött ett par stycken. En som sedan tidigare fått en sådan speciell vrå i hjärtat, och som jag träffade igen i fredags och då påmindes om vilken härlig människa  det är, är Jokkmokks kommunalråd Anna Hövenmark. Hon utstrålar en speciell värme och innerlighet som bara gör mig varm i hjärtat. Hon är dessutom alltid positiv och det är en härlig egenskap. Anna är verkligen en människa sog hoppas kunna få lära känna bättre. Hon verkar ha levt ett spännande och intressant liv:-)

När jag var i Stockholm senast träffade jag Sofia OO. Det är också en människa som har en speciell plats i mitt hjärta. Hon är en härlig människa att prata med på djupet. Hon har också förmågan att sprida energi omkring sig och jag får alltid en kick när jag träffat henne. Sedan fick jag också chans att möta några av hennes vänner från Gävle. Det var tre helt underbara kvinnor helt enkelt. Det är Helena Nyman, Anna-Karin Ferm och Britt Matsson. Dessa kvinnor hoppas jag verkligen få chansen möta fler gånger. Det var en speciell dynamik i detta gäng:-)


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits