Kommunstyrelsens arbetsutskott

Det var inga större överraskningar på dagens möte med arbetsutskottet i KS och näringslivsnämnden.

Budgetförslaget gick vidare utan några större förändringar. I investeringsbudgeten ströks konstgräsplanen som låg som förslag i 2008 års budget.

Vi beslutade dessutom om att skicka Elisabeth Bramfeldt , tillsammans med Anita Rönnebro, på en konferens om flykting- och migrationsfrågor i Växjö.

Vi beslutade också om att jag och tf teknisk chef Mats Björk ska utforma ett förslag till yttrande över detaljplanen för Skeppsudden som går ut på att det i enlighet med KS-beslutet ska inarbetas bostäder i detaljplanen.

På näringslivsnämnden beslutades om att genomföra inköp av vinterbelysning till Laisvall och Slagnäs i form av dekorationer på lyktstolpar. I Arjeplog genomförs endas satsning på ljusgirlanger på broarna, samt kompletteringar med istappsslingor för den nya busstationen samt för utbyggnaden på Silvermuséet.

Vi beslutade också om medfinansiering i Argentis nya EU-projekt "Tillväxt i balans" och handelsutvecklingsprojektet inom ramen för "Samtal för framtiden" med Arvidsjaur och Sparbanken Nord.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits