Utvecklingsdag i partiet

I går hade vi en mycket lyckad utvecklingssdag i partiet, där ombudsman Mats johansson från Piteå deltog. Vi diskuterade den kommande valrörelsen. vad vi har uppnått under den nuvarande mandatperioden och vi började diskutera vad vi vill uträtta kommande mandatperiod. Vi diskuterade också partiorganisationen, partikongressen och de politiska riktlinjer som fastställdes där. De som deltog var Ulla Lindström, Bosse Åberg, Ulla-Karin Malm, Hilding Flinkfeldt, Elisabeth Bramfeldt, jag själv, Mats Johansson som också hade sonen Adrian med sig.

Jag kommer senare att presentera en genomgång här av hur vi har levt upp till våra vallöften. Men jag kan redan säga att vi har all anledning att både vara STOLTA och NÖJDA med den här mandatperioden.

Kommentarer:
Postat av: Göran Karlsson

Bra att S kämpar. Se hur det går när tidigare moderaten från Högalid i Stockholm, Lars Minnedal, blev polis. Han har lagt ut sin dagbok från 2002 när han gick på polishögskolan ända fram till idag som polis i Stockholm. Han har skrivit inläggen själv under olika signaturer. Nedan finner du hans dagbok, den är intressant:

www.delodo.com/dagbok/visalars.asp

2005-11-21 @ 17:11:09

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits