Stockholmssossarna - ett hot mot socialdemokratin på riksnivå?

Ja det är en fråga man måste ställa sig när det nu är som det är inom sossarna i Stockholm. Den interna maktstrid som utkämpas inom Stockholms arbetarekommun och kampanjen mot Annica Billström är en fara inte bara för socialdemokratin i Stockholm och dess trovärdighet utan också ett hot mot socialdemokratin på riksplanet. Situationen i Strockholm spiller över och sprider ett löjets skimmer över hela socialdemokratin.

Det är dags att Stockholmssossarna besinnar sitt ansvar och reder upp situationen lokalt och ser till att ta hand om varandra. Det leder inte framåt att kasta skit på varandra och försöka manövrera ut varandra.

Opinionssiffrorna i Stockholm talar sitt eget språk. Moderaterna är dubbelt så stora som Socialdemokraterna. Vilka effekter får det i rikspolitiken om de siffrorna står sig på valnatten. Ja det bäddar för en krass högerpolitik även på riksnivå.

Ta er samman! Enas! För Stockholms skull och för Sveriges skull. Nu är det dags att sluta bråka. Nu måste det handla om POLITIK i stället för maktkamp!


Kommentarer:
Postat av: Maria

Hejsan vännen!
Jag hade helt missat att din blogg, sorry.
Jag håller med dig om vad som händer i Stockholm, det är så trist och tråkigt att behöva läsa och höra om hur dom internt sliter sönder varandra.

Postat av: Stalin

Vaddå hot läs det här istället!
http://www.norran.se/sektion_c.php?id=431296&avdelning_1=175&avdelning_2=0

2005-05-20 @ 20:14:43

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits