Labour gjorde det igen!

Med dryga 16 månader kvar till det svanska valet känns det bra att Labour och Tony Blair lyckades vinna det brittiska valet. Det borde kunna skänka oss i det socieldemokratiska lite mer självförtroende och ge oss råg i ryggen. Det visar att det är möjligt för oss att vinna det kommande valet även om det just nu ser mörkt ut.

Ska vi lyckas med det  måste vi bli tydliga med vårt alternativ och vår vision om det goda samhället. Vi måste visa vad den socialdemokratiska politiken innebär för den vanliga människan och vi måste komma ut och visa att valet 2006 är ett ideologiskt val där väljarna får ta ställning till människosyn, den lilla människans villkor och till synen på rättvisa och solidaritet. Det är i dessa frågor skiljelinjen i svensk politik går och det är det varje val handlar om, även valet 2006.

Det är bara att lyckönska Labour inför de kommande fem åren.


Kommentarer:
Postat av: Har-palten

Än viktigare är det att visa för vanliga människor vad de borgligas och i synnerhet vad moderaternas alternativ innebär! Tycker inte att vi sossar skall ägna oss åt skrämseltaktik denna valrörelse! Tycker istället att vi öppet och ärligt skall redovisa alternativen vad en borgerlig vs. socialdemokratiskt regeringsalternativ innebär för den vanliga Svensson. Vi skall spela med öppna kort denna valrörelse och berätta sanningen.. Folket vet ju redan våra lyckade och mindre lyckade "löften" Sanningen segrar alltid som en klok poet sa för många år sedan! Vi har inget att skämmas för..
Vi har gjort vårt bästa men det duger inte.. Vi skall bli ännu bättre ty vi tror och vi vet att vi kan ännu bättre ta mig tusan. Vi ligger rätt så taskigt till just nu "för att använda hockey-språk" men det är ju en period kvar och då jä..lar!
Vi kommer alltid igen ty.. It aint over until the fat lady sings!!

2005-05-13 @ 22:12:49
Postat av: Bubbe

Du har helt rätt!
Det gäller att tydliggöra alternativen!

2005-05-13 @ 23:42:56

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits