Busstationens placering


Efter det tv-inslag som var i Nordnytt angående busstationens placering så har jag fått många reaktioner och där den klart övervägande reaktionen varit ”Se nu till att få busstationen byggd. Det är ett bra ställe.” Jag har full förståelse för att de boende i det direkta närområdet upplever att de får en försämring. Men som politiker har jag ansvaret att väga olika lösningar och olika intressen mot varandra. Det är det politik i grunden handlar.

Kommentarer:
Postat av: Laila Fernström

Ansvar att undersöka olika förslag och ställa dom mot varandra? Det är ju denna plats eller ingen alls har det låtit från politiker och kommunhåll, så andra platser finns ju inte enligt Er som bestämmer.

2005-12-07 @ 20:14:00
Postat av: Laila Fernström

Alla som nu tycker att det är en bra plats att bygga en busstation på... Är det möjligen för att det inte är utanför Er den byggs som det är en så bra plats????

2005-12-07 @ 20:24:39
Postat av: Bubbe

Vi har diskuterat en rad olika placeringar med Länstrafiken. Det har rört sig om Torget, Hantverkshuset, i anslutning till hangaren, i den gamla busstationen (innan den blev aktuell som banklokal), i anslutning till gamla tvätten, i anslutning till sjukhemmet, i anslutning till Strömbron... En fråga som dragits i sån här långbänk finns det inte många av i Arjeplog.

Så visst har olika alternativ stötts och blötts. Kom ihåg att Hantverkshusalternativet förkastades en omgång innan man nu i slutskedet kom tillbaka till detta alternativ.

Postat av: Laila Fernström

Hantverkshuset var för dyrt om jag har förstått det rätt. Vad är billigare i detta förslag som nu ligger? Det hade nog blivit höjda röster om anslutningen till hantverkshuset också blivit aktuellt. Det är väl bra att det blir långbänk så att allt kommer på bordet och utreds ordentligt, inte bara bedöms från politiker och kommunhåll!

2005-12-08 @ 08:45:36

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits